Nasveti vse sorte
Rdeče meso !
|
Za marsikaterega mesnega sladokusca je najboljši del svinjska ribica, ki je soseda svinjske ribe. Ribo namreč objemalo kosti - rebra, čemur po domače relemo "kremenatlci" in običajno prosimo mesarja, da nam jih razkosa s sekiro.. Ribico, na zunanjem delu reber pa nekateri poimenujemo celo "svinjska pljučna", ozka okusna in primerna za izbirčne goste. Imamo srečo, da vsaka žival ima po dve ribici: levo in desno, ki jih mesarji skrno očistijo in ponudijo le na posebno zahtevo. |
Priporočam !Pri nas najraje jemo svinjino, ki ima povečano vsebnost Omega3 maščobnih kislin, saj je to pomembna sestavina za zmanjševanje tveganja različnih bolezni. Omenjeni izdelki se po vsebnosti Omega3 maščobnih kislin kosajo celo z ribami!! Živali namreč krmijo z lanenim semenom, ki je glavni vir Omega3 maščobnih kislin, te pa potrebujemo za:
|