Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Mesnati

sestavine
  • cca 20 dkg mehke teletine
  • 2 pora
  • 6 – 7 češnjevih paradižnikov
  • debela pest rukole
  1. Umij por in nareži na tanke kolobarje.
  2. Meso nareži na izjemno tanke rezine, te pa na male koškče (izjemno tanka tagliata).
  3. Podušiš por, dodaš meso in skupaj dušiš dokler meso ni mehko.
  4. Dodaš ščepec soli in nekaj kapljic sojine omake.
  5. Paradižnike narežeš na polovice (če se ti da, lahko na četrtine) in dodaš mesu na koncu dušenja.
  6. Pohladiš in dodaš narezano rukolo, da se ti ne zatakne.

 

Namakaš lahko v sojino omako ali pa nikamor.