Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Som z zelenjavo
  • 2 soma
  • 1 korenček
  • 2 stebla zelene
  • 8 šalotk
  • 1 žlica masla
  • 2 dl suhega belega vina
  • 3 žlice ohlajenega masla
  • kajenski poper
  • limonin sok
  • malo čilija ali tabasca
  • 2 žlici naribanega hrena
  • 1 koprova vejica
  1. Zelenjavo nareži na paličice in jo prepraži na maslu.
  2. Z njo napolni ribo.
  3. Ribe poširaj 5 minut v vodi z jušno zelenjavo, vinu in začimbah.
  4. Prestavi na toplo in jih zalij z maslom in začimbami.