Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Ribji golaž
  • 2 – 4 ribe
  • 10 dag prekajene slanine
  • pol čebule
  • moka
  • pol kg paradižnika
  • 1 žlica mezge
  • ščep sladke paprike
  • poper
  • česen
  • krompir
  • zelje

1.Ribo nareži na 3 cm široke trakove.
2.Posoli in jih povaljaj v moki.
3.Malce opeči in jih daj iz posode.
4.V ponev daj na kocke narezano slanino, ko porumeni dodaj nasekljano čebulo in malo moke.
5.Vmešaj nasekljan paradižnik in / ali mezgo ter dodaj malo vode.
6.Lahko dodaš malo kisa.
7.Dodaj še papriko in poper ter nasekljan česen.
8.Vmešaj na kocke narezan krompir in prepraženo sladko zelje.