Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Ribja juha ali kuhana riba
  • 1 ščuka
  • 1 sulec
  • 1 postrv
  • 1 mlada jegulja
  • jušna zelenjava
  • 2 korenčka
  • 1 gomolj zelene
  • 1 korenina peteršilja
  • nekaj vejic timijana
  • lovorjev list
  • nekaj zrn popra voda in sol

1.Ribe očisti in daj v toliko mrzle vode, da jih prekrije.
2.Dodaj jušno zelenjavo in ostale dodatke.
3.Kuhaj približno 40 minut.
4.Med kuhanjem ne mešaj in na koncu ribe previdno vzemi iz posode.
5.Če serviraš le ribe brez juhe, jih prelij z stopljenim maslom.