Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Juhuhu, prazniki so tu!

 

Diši po Božiču !

 

Diši po darilih! Neeee! Diši po piškotih!! Ja bolj se bližamo Božiču, bolj sopiha pečica, diši tudi na hodnik, kjer vonjave tekmujejo, katera bo močnejša. Vonj zmagovalnih božičnih kombinacij prinese do sosedov.

več...

PANETONE

Moj Valentin!

 

Prihaja dan, ko ti ne rabi bit nerodno, dan, ko lahko pokloniš sošolki čokolado in ti ne bo prisolila zaušnice. Izkoristi dan in videl boš, kaj zmoreš, kaj čutiš in kaj čutijo ljudje okoli tebe. Naj bo vsak dan Valentinovo!

več...

 

Pust hrust!

Cilj vsega tega kaosa je zabava in norčije, ki si jih privoščimo, še posebej, če nas ščiti maska. Kar pa ima globlji pomen. Pust ni kar tako konec zime. Maske namreč odganjajo slabo in kličejo po dobrem ali drugače: preganjajo zimo.

več...

Pisana jajčka

 

Eden najpomembnejših družinskih praznikov ima še en pomemben cilj: obarvati te lepe dni, kolikor se le da! In to na vse čim bolj inovativne načine, ob predpostavki, da so surovine železno pravilo. Pisanice se ne imanujejo kar tako! In pisani tulipani, marjetice, vijolice, trobentice... se na mizi ne znajdejo brez razloga. 

več...

Čarovničini zvarki

 

Hudobna čarovnica je polna zvijač! Najbolj strupene zvarke okrasi tako, da še pomisliš ne in že so v želodcu.. Peče začarane piškote, kuha slastne čokoladne kreme, oblikuje čarobne bonbone in jih namaka v uročeno smetano in čokoladne drobtinice, pecivo polije z medom, okrasi s strupenim sadjem in prelije s Kirkinim pudingom... Vse bo naredila, da te dobi!

več...