Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Maroška bučna juha

 
  • vsaj četrt buče
  • 1 por
  • oljčno olje
  • česen
  • malo čilija, če preneseš pikantno
  • malo ingverja
  • 2 korenčka
  • pest mandljev
  • pol lončka graha
  • sok pol limone
  • vejica koriandra
postopek

1. Na vroče oljčno olje vrži nasekljan česen in štej do tri.
2. Dodaj bučo, korenček, por. Seveda si zelenjavo prej narezal.
3. Zraven sodi še grah, mandlji in vse začimbe.
4. Kuhaj dobre pol ure.
5. Zmiksaj s paličnjakom.
6. Preden serviraš, potresi s pečenimi mandlji.

 

Klikni še na juhe za moč, ki ti bodo dale nove energije.