Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Mleto mesni nadev

 

• pol kg mletega mesa
• 1 velika čebula
• 1 paprika
• čili
• pest koruze
• pest fižola
• oljke
• kapre
• mleta rdeča paprika

1. Nasekljaj zelenjavo: čebulo, papriko, čili, kapre, oljke.
2. Na malo olja prepraži čebulo do zlate barve.
3. Dodaj meso in ves čas drobi, da ne ostane grudasto.
4. Ko se na videz prepeče, dodaj čili, oljke, kapre in mleto papriko.
5. Mogoče boš moral dodati nekaj kapljic vode ali piva.
6. Dodaj še ostalo, da bo pisano in kuhaj še 15 minut.
7. Topla osnova.