Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Sirnopikantni široki rezanci ali zarobljenci

sestavine
  • 6 – 8 češnjevih paradižnikov
  • košček gorgonzole
  • malo mozzarelle
  • sladka smetana
  • šopek drobnjaka
  • malo timijana

 

Za testo lahko uporabiš špinačno maso.

1. Gorgonzolo in mozzarello nareži na male koščke.
2. Daj v manjšo posodo skupaj s smetano in ščepcem timijana.
3. Na rahlem ognju mešaj tako dolgo, da se sir raztopi.
4. Prelij rezance.
5. Češnjeve paradižnike prereži na pol in jih takoj vmešaj k vročim rezancem.
6. Posuj z nasekljanim drobnjakom.