Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Mesnati ozki rezanci ali špagetoni

sestavine
  • 1 zrezek pljučne ali podobnega mesa, da bo mehko
  • 1 por
  • 1 korenček
  • pol zelene paprike
  • pest sojinih kalčkov
  • sojina omaka
  • drobnjak


Za testo lahko uporabiš gobjo maso.

1. Meso nareži na zelo tanke in male rezine in daj v paco: olje, drobnjak in sojina omaka, po možnosti za čez noč.
2. Očisti in nasekljaj zelenjavo, le sojine kalčke pusti pri miru.
3. V ponvi popeči por in meso, pokapaj z limono.
4. Ko je skoraj pečeno, dodaj korenček in papriko in odstavi z ognja.
5. Vmešaj sojine kalčke in zalij s sojino omako.
6. Posuj z drobnjakom.