Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Žepki presenečenja

  • pol kg svinjine – koščki
  • 1 koromač
  • pest žajbljevih listov
  • 1 šalotka
  • malce česna v prahu
  • že razvaljano testo za štrudel

1. Svinjino nareži na majhne koščke.
2. Koromač očisti in nareži ter ga kuhaj 15 min v malo slane vode. Vodi lahko dodaš nekaj kapljic oljčnega olja ali masla.
3. Nareži šalotko in malo žajbljevih listov ter skupaj z mesom in začimbami popeci v ponvi.
4. Zmešaj meso in koromač, zavij v testo in daj v pečico za približno pol ure.
5. Peci na rahli temperaturi.