Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

Tunirana teletina

  • 40 dag teletine
  • jušna zelenjava
  • 1 tunina v konzervi
  • žlica majoneza
  • 1 kisla smetana
  • dve veliki žlici kaper

1. Kos teletine skuhaj z jušno zelenjavo in tako dobiš še en izdelek: odlično juho.
2. Meso pusti ohladiti.
3. Potem ga nareži na tanko (približno 3 – 4 mm); lahko ga tudi nadrobiš.
4. Zmešaj tunino, majonezo, smetano v gladko maso.
5. Kremi dodaj kapre v celem in polij po ohlajenem mesu.
6. Pred serviranjem je dobro, da je izdelek nekaj časa v hladilniku.
7. Zraven paše toast.