Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

severnojužni okus

   
  • 1 krvavica
  • 20 dag kozic
  • pol čebule
  • 1 strok česna
  • maslo
  • piment
  • testo za štrudel
 

   

1. Krvavico z vilico preluknjaj ma več koncih.

2. Speči jo v pečici - za pomoč prosi mamo.

3. Kozice olupi.

4. Čebulo in česen nasekljaj na majhne koščke.

5. Na maslu popeči čebulo in ko porumeni, dodaj česen.

6. Meso pečene krvavice izdolbi iz kože.

7. Popeči ga s čebulo in česnom ter dodaj piment.

8. Na koncu dodaj kozice in kuhaj še nekaj minut.

9. Lističe testa razgrni in jih napolni z maso ter dobro zlepi.

10. Speči v ponvi ali v pečici.