Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

sadnomesni zvitki

  • 20 dag mehkega, zorjenega govejega mesa
  • 3 vanilijevi kakiji
  • rožmarin ali bazilika
  • sol
  • parmezan

1. Z ostrim nožem nareži kolikor se da dolge in izjemno tanke rezine (2 mm največ!) mesa.
2. Kakije nareži na ozke podolgovate palčke.
3. Na razgrnjeno mesno rezino položi kakijevo palčko in posuj s parmezanom in dodaj baziliko ali rožmarin.
4. Zvij, lahko si pomagaš z zobotrebcem.
5. Na olju v ponvi, skupaj z vejico rožmarina, prav na hitro popeči.
6. Posoli na koncu, če želiš, ni pa nujno.