Aktivnost

 

Reportaže

Reportaže

Knjige

Knjige

Ha, vrtnarim

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Nasveti vse sorte

Žur

Žur

 Moji Žlikrofi

  • pol kg natrganega govejega mesa
  • 1 mlada bela čebula
  • 10 dag telečjih jetrc
  • šop peteršilja
  • ščepec majarona
  • špinačno testo za testenine

1. Na drobno nasekljaj meso in jetrca.
2. Nareži čebulo in popeči vse skupaj v ponvi.
3. Dodaj majaron in peteršilj ter premešaj maso.
4. Na razvaljano testo naloži kupčke in oblikuj žlikrofe.
5. Dobro zlepi, da ti meso pri kuhanju ne uide.
6. Kuhaj 15 minut na rahli temperaturi.
7. Postrezi z raztopljenim maslom.