pečena različica | | surova opcija |
A- mesnati paradižnik
- mozzarella
- bazilikini listi
- česen
- sol
- oljčno olje
|  | |
B- mlada podolgovata bučka
- malo srednje trdega sira
- malo mesnatega paradižnika
- sveži rožmarin
|  | |
C- melancan - predpečen
- češnjev paradižnik
- česen
- petršilj
|  | - odlična je tudi brez pečenja
|
D- tunina iz konzerve
- nariban srednje trdi sir
- majoneza
- bazilika
- drobnjak
|  | - namesto sira lahko dodaš paradižnik
|
E- mlada bučka
- tunina
- mozzarella
- mesnati paradižnik
- drobnjak
- rožmarin
|  | - bučko prej popeči in po želji dodaj rožmarin v ponev, na kruh pa ne
- izpusti mozzarello
|
F- kuhana riba ali pečena v pečici
- mlada čebulica zgornji del
- malo mesnatega paradižnika
- parmezan
|  | - namesto parmezana lahko dodaš malo majoneze
|
G- meso iz juhe
- paradižnikova mezga
- smetana za kuho
- mozzarella
- sveži žajbelj
| | - smetano za kuho nadomesti z jedilno (sladko ali kislo)
- izpusti mozzarello
- namesto žajblja dodaj baziliko in mlado čebulico
|
H- kuhana špinača
- kuhana riba
- česen
- nariban trdi sir
| | - namesto trdega sira dodaj nekaj kapljic smetane
|
I- večji kos francoskega mehkega sira z belo lupino
- oljčno olje
- bazilika
|  | |
J- kuhan srček artičoke
- mladi česen
- malo mozzarelle
- bazilika
| | |
K- meso rakovih repkov
- česen
- mesnati paradižnik
- bazilika
| | - enako dobra je tudi surova
|
L- kuhano meso iz juhe
- sladka smetana
- curry
- mlada čebulica
| | - meso kratko popeči
- na toploti uporabimo curry in smetano
|
M- rakovi repki
- mlada bučka
- curcuma
- drobnjak
- malo trdega sira
- mladi česen
| | - bučko v naprej popeči
- izpusti sir
|
N- mesnati paradižnik
- bučka
- domača klobasa
- srednje trdi sir
|  | |
O- okusna šunka
- mozzarella
- origano
- mlada čebulica
| | - namesto mozzarelle dodaj paradižnik ali kuhano artičoko
|