Aktivnost

 

Reportaže

Knjige

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Žur

 

Razpisna dokumentacija za šolsko leto 2017 / 2018

Tudi v letošnjem šolskem letu bodo osnovnošolci Slovenije vihteli kuhalnice. Pred nami je projekt, ki bo postregel z atraktivnimi vsebinami, ki sledijo zadnjim kulinaričnim trendom in prizadevanjem ohranjanja lastne tradicije na krožniku, v sodobnih - zdravih različicah, tudi "reciklaže včerajšnjega kosila" z namenom zmanjšanja zavržkov hrane. Zasnovali smo aktivnosti, prilagojene otrokom, z željo po motivaciji, da bi zdrav način prehranjevanja postal njihov "vsakdan", da bi tudi na domačih krožnikih bile lokalno značilne, sezonske jedi. Ob enem si prizadevamo spodbuditi mladostnike in vse tiste, ki skrbijo za otroško prehrano k uporabi raznolikih sort zelenjave in sadja ter s temi in mnogimi ostalimi prijemi dvigniti kulturo prehranjevanja.


V letošnjem šolskem letu se določene aktivnosti, povezane s projektom KuhnaPaTo selijo tudi v manj formalna okolja, Centre šolskih in obšolskih dejavnosti.

 

Projekt sofinancira:Delujemo v skladu z Nacionalnim programom o prehrani in telesni dejavnosti 2015 - 2025

 

OSNOVNE ŠOLECŠOD
razpis_kuhnapato_dober-tek-slovenija-2017_18.pdfkuhnapato_cod_dober-tek-slovenija-vabilo-k-sodelovanju.pdf
prijavnica-kuhnapato_dober-tek-slovenija_2017_2018.pdfprijavnica-kuhnapato_cod_-2017_2018.pdf
 porocilo---kuhnapato_csod_-2017_18.pdf