Aktivnost

 

Reportaže

Knjige

Ha, vrtnarim

Male recepture za velike mojstre

Nasveti vse sorte

Žur

Ribe, ribice in vse ostalo...

Potočkim jezera, ribniki ali žabje mlake, morje ali reke.., ki nam jih je ponudila narava in ki krasijo našo deželo, v sebi nosijo življenje, ki naj obogati naše zdravje in dobro počutje ter predvsem razširi obzorje kulinaričnega znanja, ki so ga že pred davnimi časi osvojili naši predniki..

Med vodni živež slane in sladkih voda sodijo:

sladkovodne ribeželverakižabe
morske ribeškoljkemehkužcipolži

 

sladkovodne recepture

Tudi sladkovodne ribice so izjemno okusne, predvsem pa recepti nudijo sproščanje domišljije s pomočjo navodil, ki so jih osvajali naši predniki.

 

Oglej si recepture... 

Namazi, polnila ipd...

Ker si že skoraj mali - veliki kuharski mojster, poskusi iz ribjega ali rakovega mesa ustvartiti še kaj malce drugačnega, malega, hladnega, saj veš - tistega, s čimer očaraš obiske ali ukrotiš prvo lakoto..

Ustvarjaj namaze in z njimi kanapeje...

Namaz iz dimljene postrviMarinirane dimljene ribe
Lososov tatarcŠčukina terina z brancinom
Biftek soške postrviInčunovo maslo